Ontmoet NNOW

NNOW is aanwezig op verschillende evenementen. Hieronder kunt u zien waar u NNOW kunt ontmoeten.

 • di
  06
  nov
  2018
  wo
  07
  nov
  2018
  12:00MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB GRONINGEN

  Dinsdag 6 en woensdag 7 november zijn de Promotiedagen in Martiniplaza, Groningen. Sinds jaar en dag vormen bedrijven en bestuurders uit de Eemsdelta regio en de Groningse zeehavens het Eemsdeltaplein. De organisatie van het Eemsdeltaplein biedt NNOW graag op woensdag 7 november om 20.00 uur de gelegenheid om een ledenborrel te organiseren op het plein. Standhouders van het Eemsdeltaplein zijn o.a. Groningen Seaports, Hulst Innovatie, Eqin, Alert, Delftechniek en Hijsspecialist. Allen tevens lid van NNOW.

  Een entreekaart kan gratis worden aangevraagd door hier te klikken.

  Meer informatie over de Promotiedagen is te vinden op https://www.promotiedagen.nl/ .

 • wo
  07
  nov
  2018
  do
  08
  nov
  2018
  Aalborg

  Offshore B2B Match Making 7-8 Nov. in Aalborg https://offshoreb2b-2018.b2match.io/

  Please follow the above link for further information reg. registration, program, prices.
  This event is not a conference and trade fair either. It mainly focus on B2B match making and visits to selected companies incl. Bladt Industries and Siemens Gamesa (blade manufacturing).

  (meer…)

 • do
  08
  nov
  2018
  15:30SMST Drachten

  Programma : VR/AR: een extra laagje werkelijkheid voor uw bedrijfsprocessen!?
  Procesoptimalisatie met behulp van virtuele technieken

  Procesoptimalisatie is voor ieder bedrijf van belang. Dankzij digitalisering zijn er allerlei nieuwe technieken beschikbaar gekomen die procesoptimalisatie kunnen ondersteunen. Enkele van deze technieken, zoals VR (virtuele werkelijkheid) en AR (toevoegen van virtuele beelden aan de echte werkelijkheid) kunnen ondersteunend zijn om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.
  Maar moeten wij als bedrijf iets met deze nieuwe technologieën. Wat is eigenlijk het verschil? En wat kun je er dan precies mee? Hoe neem ik mijn personeel hierin mee? Daarover gaat de Innovatielab-Technologiekring-bijeenkomst op 8 november a.s. van 15.30 tot 19.30 uur die georganiseerd wordt door TCNN, Kamer van Koophandel, NNOW en de Koninklijke Metaalunie. We zijn te gast bij SMST in Drachten waar al gebruik wordt gemaakt van deze nieuwe technologieën.(meer…)