Ontmoet NNOW

NNOW is aanwezig op verschillende evenementen. Hieronder kunt u zien waar u NNOW kunt ontmoeten.

 • do
  28
  jun
  2018
  14.00 uurHodij Coatings Heerenveen

  Met drie interessante sprekers, een gepassioneerde dagvoorzitter en 22 aanwezige NNOW leden hadden we gisteren een verrassende en interessante Innovatie middag bij Hodij Coatings in Hoogeveen. De voortgang van Inn2Power programma is gepresenteerd en warm ontvangen.
  De aanwezige ondernemers zijn zeer gespitst op samenwerking en innovatie, en de onderwerpen van de sprekers, Qlayers, Arvick en Ocean Grazer, sloot daar mooi op aan.

 • di
  25
  sep
  2018
  Hamburg

  Van 25  t/m 28 september is NNOW, samen met vier leden  tw SiriMarine, Hulst Innovation Cable equipment, Kwint Groep en Arvick te vinden met een stand in Hal B4.EG.415

  De Wind Energy Beurs in Hamburg is de grootste Supply Chain Offshore wind beurs ter wereld en een bezoek kan zeer interessant zijn.

  Alle NNOW leden die de beurs bezoeken zijn van harte welkom op onze stand.

  https://www.windenergyhamburg.com/

 • di
  25
  sep
  2018
  Hamburg

  Van 25  t/m 28 september is NNOW, samen met vier leden  tw SiriMarine, Hulst Innovation Cable equipment, Kwint Groep en Arvick te vinden met een stand in Hal B4.EG.415

  De Wind Energy Beurs in Hamburg is de grootste Supply Chain Offshore wind beurs ter wereld en een bezoek kan zeer interessant zijn.

  Alle NNOW leden die de beurs bezoeken zijn van harte welkom op onze stand.

  https://www.windenergyhamburg.com/

 • di
  06
  nov
  2018
  wo
  07
  nov
  2018
  12:00MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB GRONINGEN

  Dinsdag 6 en woensdag 7 november zijn de Promotiedagen in Martiniplaza, Groningen. Sinds jaar en dag vormen bedrijven en bestuurders uit de Eemsdelta regio en de Groningse zeehavens het Eemsdeltaplein. De organisatie van het Eemsdeltaplein biedt NNOW graag op woensdag 7 november om 20.00 uur de gelegenheid om een ledenborrel te organiseren op het plein. Standhouders van het Eemsdeltaplein zijn o.a. Groningen Seaports, Hulst Innovatie, Eqin, Alert, Delftechniek en Hijsspecialist. Allen tevens lid van NNOW.

  Een entreekaart kan gratis worden aangevraagd door hier te klikken.

  Meer informatie over de Promotiedagen is te vinden op https://www.promotiedagen.nl/ .

 • wo
  07
  nov
  2018
  do
  08
  nov
  2018
  Aalborg

  Offshore B2B Match Making 7-8 Nov. in Aalborg https://offshoreb2b-2018.b2match.io/

  Please follow the above link for further information reg. registration, program, prices.
  This event is not a conference and trade fair either. It mainly focus on B2B match making and visits to selected companies incl. Bladt Industries and Siemens Gamesa (blade manufacturing).

  [ read more…]

 • do
  08
  nov
  2018
  15:30SMST Drachten

  Programma : VR/AR: een extra laagje werkelijkheid voor uw bedrijfsprocessen!?
  Procesoptimalisatie met behulp van virtuele technieken

  Procesoptimalisatie is voor ieder bedrijf van belang. Dankzij digitalisering zijn er allerlei nieuwe technieken beschikbaar gekomen die procesoptimalisatie kunnen ondersteunen. Enkele van deze technieken, zoals VR (virtuele werkelijkheid) en AR (toevoegen van virtuele beelden aan de echte werkelijkheid) kunnen ondersteunend zijn om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.
  Maar moeten wij als bedrijf iets met deze nieuwe technologieën. Wat is eigenlijk het verschil? En wat kun je er dan precies mee? Hoe neem ik mijn personeel hierin mee? Daarover gaat de Innovatielab-Technologiekring-bijeenkomst op 8 november a.s. van 15.30 tot 19.30 uur die georganiseerd wordt door TCNN, Kamer van Koophandel, NNOW en de Koninklijke Metaalunie. We zijn te gast bij SMST in Drachten waar al gebruik wordt gemaakt van deze nieuwe technologieën.[ read more…]

 • do
  14
  mrt
  2019
  vr
  15
  mrt
  2019
  12:00Provinciehuis Groningen, Nijlicht Eemshaven

  Date: 14 - 15 march 2019
  Place: City of Groningen, Eemshaven
  Locations: A-Kerk Groningen, Nijlicht Eemshaven
  During two days you will hear more about future developments of wind parks in the
  Northern part of the Dutch North sea, the activities in the main offshore wind port
  The Eemshaven, the chances of collaboration across borders and new innovations.

 • di
  21
  mei
  2019
  Bremerhaven

  Op Dinsdag 21 mei biedt het NNOW ism het WAB haar leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de Windforce 2019 event in Bremerhaven.

  Op deze eerste dag kunnen leden van het NNOW tegen een gereduceerd tarief van €250,-  deelnemen aan het B2B programma, de opening en eerste dag van het Windforce symposium en het netwerkdiner inclusief een vaartocht naar windmolenpark "Nordergründe"

  Speerpunten tijdens het windforce symposium zijn technologie ontwikkelingen offshore wind, internnationalisering en samenwerking als ook de verbinding naar waterstof concepten. Doe je voordeel op deze eerste dag van de Windconferentie en meng je in de discussie over de toekomst van de Windenergie sector, ontmoet beslissingsmakers en experts, tijdens de B2Bm symposium, het diner of tijdens de vaartocht naar Nordergründe.

  Interesse graag kenbaar maken via djhummel@nnow.nl

  #NNOW #WAB #Inn2power #TCNN #GroningenSeaports #Provinciegroningen

 • wo
  19
  jun
  2019
  15:30Eemshaven, Nijlicht

  Onderwerp: Decommissioning Windmolens op zee.

  Programma:

  15:30 uur Inloop

  15:45 uur Welkom en inleiding

  16:00 uur Presentaties:

  • Presentatie DecomTools project: Hoe kunt u als ondernemer op duurzame en economisch verantwoorde wijze gebruik maken van de kansen die het buiten gebruik stellen van offshore windparken biedt? Welke innovatieve methoden en concepten op bijvoorbeeld het gebied van logistiek, veiligheid, scheepsontwerp en up-/recycling kunnen daarvoor worden ontwikkeld? Een concreet voorbeeld is het door Virol ontwikkelde concept van chemische recycling van rotorbladen zoals dat in het project wordt gedemonstreerd. Nina Kallio van Virol en Martijn de Vries van New Energy Coalition nemen u mee in de ‘ins en outs’ van het project.
  • Go Green Logistics and their recycling concept for blades: Bij Go Green zitten we dicht bij partners in de traditionele afvalverwerking. Daar zien we hoeveel er nog te winnen is. De afgelopen tijd zijn we benaderd met vragen over verwerking wieken van windturbines. Daarnaast zijn we in contact gekomen met partijen die technologieën hebben ontwikkeld die bij kunnen dragen aan een oplossing voor deze problemen. Daarmee is een netwerk ontstaan van ondernemers, producenten en ontwikkelaars van waaruit nieuwe technologie succesvol naar de markt gebracht moet kunnen gaan worden. De technologie betreft controlled circular processing (CCP). Jan Pat zal in zijn presentatie ingaan op zowel de techniek als de commerciële kant van dit proces.
  • Peterson: Decommissioning market and challenges

   17:15 uur Afsluiting bijeenkomst en netwerkborrel

   Aanmelden via link AANMELDEN Het maximaal aantal deelnemers is 75. Aanmelding is pas definitief na bevestiging. Max. twee personen per bedrijf.

   

 • wo
  10
  jul
  2019
  15:30Eemshaven

  Hebben alle windmolens binnenkort een stopcontact, en kunnen vaartuigen even langskomen om op te laden? Dit hangt allemaal af van de vraag waar we naartoe gaan met elektrificatie van offshore wind activiteiten. De aanleiding is echter duidelijk, de scheepvaartindustrie is namelijk een van de grootste en snelst groeiende bronnen van wereldwijde CO2-emissies. Elektrificeren met duurzaam opgewekte stroom is een van de manieren waarmee de maritieme industrie de uitstoot van broeikasgassen zou kunnen terugdringen. 

  Met welke uitdagingen wordt de scheepsbouwsector geconfronteerd om tot elektrificatie over te gaan? Welke nieuwe typen vaartuigen zijn nodig om tot duurzame off-shore windactiviteiten over te gaan? En hoe kijkt de scheepsbouwsector zelf tegen deze ontwikkeling op het gebied van elektrificatie aan?

  De maritieme energietransitie vraagt om een lange adem. Een consistent beleid, gebaseerd op weloverwogen transitiepaden, is daartoe essentieel. Eén van de complexiteiten van de maritieme energietransitie zijn de vele factoren die hierop van invloed zijn. Met welke instrumenten kan de maritieme sector worden geholpen om de consequenties van alternatieve energiedragers aan boord van schepen te kunnen overzien?

  Tot slot kijken we naar de rol die het havenbedrijf speelt in het verduurzamen van de off-shore activiteiten. Welke kansen en uitdagingen ziet het havenbedrijf voor de off-shore sector?

   Hier gaan we het tijdens het ‘Innovatielab’ op 10 juli a.s. over hebben.

  Programma:

  15:30 uur Inloop

  15:45 uur Welkom en inleiding

  16:00 uur Presentaties

  Dagvoorzitter:                  Groningen Seaports

  Welkomstwoord:            Dirk Jan Hummel, namens MOI Offshore Energy

   

  Sprekers:
   Guus van der Bles, Conoship
  Met welke uitdagingen wordt de scheepsbouwsector geconfronteerd om tot elektrificatie over te gaan? Welke nieuwe typen vaartuigen zijn nodig om tot duurzame off-shore windactiviteiten over te gaan? En hoe kijkt de scheepsbouwsector zelf tegen deze ontwikkeling op het gebied van elektrificatie aan?

   Moritz Krijgsman, Marin
  De maritieme energietransitie vraagt om een lange adem. Een consistent beleid, gebaseerd op weloverwogen transitiepaden, is daartoe essentieel. Eén van de complexiteiten van de maritieme energietransitie zijn de vele factoren die hierop van invloed zijn. MARIN helpt de maritieme sector met de conceptuele ontwerpmethode SPEC, die de consequenties van alternatieve energiedragers aan boord van schepen nu en in de toekomst zichtbaar en tastbaar maakt.

   Bart van der Kolk, Groningen Seaports
  De rol van Groningen Seaports in de verduurzaming van de scheepvaart en de kansen die er liggen voor de offshore sector om hierin stappen te zetten.

   Aanmelden kan via deze link:  Aanmelden

 • di
  15
  okt
  2019
  Delfzijl, zeevaartschool, Duurswoldlaan 2a

  Aanmelden via deze link :

  Aanmelden voor 15 oktober 

 • wo
  16
  okt
  2019
  NVT

  Door externe reden hebben wij besloten om de woensdag sessie in Groningen te laten vervallen en hen die zich hiervoor hebben opgegeven uit te nodigen voor de sessie morgenmiddag op het Noorderpoort te Delfzijl.

  Adres;  Noorderpoort, Maritiem &Techniek, Duurswoldlaan 2A, 9936 HA Delfzijl

  Voldoende parkeergelegenheid bij de school en in de nabije omgeving.

  Datum: 15 oktober 2019

  Tijd: inloop 1530, aanvang programma 16.00, einde programma 18.00

   

  Uiteraard begrijpen wij dat het niet voor een ieder van jullie mogelijk is om op zo’n korte termijn de agenda aan te passen, maar voor hen die wel de mogelijkheid hebben om de bijeenkomst in Delfzijl bij te wonen het geluk dat we deze sessie eindigen met een Warm buffet, aangeboden door de lokale netwerkclub Ventus. Indien u niet in staat bent om de bijeenkomst morgen bij te wonen, alle informatie, presentaties en planning, over de Leergang zal wel met u worden gedeeld.

 • wo
  30
  okt
  2019
  14:00Seazip Offshore Service, Korte lijnbaan 25, 8861 NS Harlingen

  Gastsprekers zijn Alex Rodenburg van Seaway Heavy Lifting, Jan Reier Arends van Seazip Offshore Services(tevens gastheer)
  en Simon Fraser, EEEGR Cluster UK. Het thema is internationalisering, oftewel hoe kan ik profiteren van de ervaringen van de sprekers in Taiwan, Uk en de Verenigde Staten.

  Plaats : Seazip Offshore Service, Korte lijnbaan 25, 8861 NS Harlingen

  Programma:
  14.00 – 14.30 inloop
  14.30 - 15.45 welkom en eerste spreker(s)
  15.45 – 16.00 pauze
  16.00 – 17.00 Tweede deel spreker(s) plus pitches nieuwe leden
  17.00 – 18.00 Netwerkborrel plus warme snack
  Aanmelden verplicht en kosteloos voor NNOW leden. De ruimte in Harlingen is beperkt en vol is vol.

  Annmelden via : aanmelden

 • do
  14
  nov
  2019
  Nijlicht en Buss Terminal Eemshaven

  Onderwerp: Logistieke uitdagingen offshore wind
  Sprekers : NNOW

 • ma
  25
  nov
  2019
  Kopenhagen

  Speciaal voor NNOW-Leden

  Gaat u de Wind Europe eind november in Kopenhagen bezoeken?

  Maak u bezoek extra interessant met deelname aan de B2B matchmaking georganiseerd door onze collega’s van het Energy Innovation Cluster Denmark.
  Met o.a. deelnemers als MHI Vestas, Siemens Gamesa en Semco Marine voldoende gelegenheid voor kansrijke gesprekken.

  Deelname aan dergelijke matchmakings is normaal gesproken prijzig, echter mag NNOW, als collega clusterorganisatie in Nederland,
  twintig deelnemers gratis laten deelnemen aan dit event. NNOW leden hebben vanzelfsprekend voorrang bij de verstrekking van deze twintigtal codes.

  Bij interesse graag een mailtje naar djhummel@nnow.nl

   

 • do
  12
  dec
  2019
  Nijlicht Eemshaven

  Onderwerp: Offshore installaties op Smart Grid
  Sprekers : NEC, Mark Lavetier

 • di
  21
  jan
  2020
  New Energy Coalition, Groningen

  Onderwerp: aanleiding MW op Grid, opslag en omzetten naar Waterstof?
  Sprekers : NEC, Patricik Cnubben

 • do
  13
  feb
  2020
  Eemshaven

  Onderwerp: O&M- algemeen
  Sprekers : Siemens/Guus

 • do
  12
  mrt
  2020
  Rope Access Noord, Groningen

  Onderwerp: O&M- health & safety
  Sprekers :WP Offshore

 • do
  12
  mrt
  2020
  ma
  31
  aug
  2020

  Vanwege de Corona-crisis gaan de bijeenkomsten van de Leergang Oriëntatie Offshore Wind tot de zomervakantie niet door.
  We hopen in september of oktober de draad weer op te pakken, zodat we aan het eind van 2020 de leergang samen kunnen afsluiten.

  Wel gaan we in mei een Webinar, een onlinebijeenkomst via internet organiseren.
  Thema van die bijeenkomst is ‘Wanneer de windmolens niet meer draaien …
  De meeste turbines zijn ontworpen voor een levensduur van 20-25 jaar.
  Na deze periode worden ze doorgaans ontmanteld. Hoe doen we dat, en wat doen we met het materiaal van deze offshore windturbines?

  We gaan er een interessante en interactieve bijeenkomst van maken. Op die manier houden we toch wat contact met elkaar.
  Binnenkort hoor je meer over de inhoud en organisatie van de bijeenkomst. Dan zullen we ook aangeven hoe we omgaan met de certificering.

 • do
  26
  mrt
  2020
  14:30Nijlicht Eemshaven
 • do
  16
  apr
  2020
  Eemshaven

  Onderwerp: O&M- Corrosie, Life cycle onderhoud
  Sprekers :WP Offshore

 • do
  28
  mei
  2020
  16:30Webinar via aanmelding

  Zoals aangekondigd gaan we online!

  Op donderdag 28 mei organiseren we  van 16.30 tot 17.30 uur  als onderdeel van de leergang een webinar met als thema:

  ‘Wanneer de windmolens niet meer draaien …’ 

  Wat moet er gebeuren met offshore windparken die aan het einde van hun levenscyclus zitten?
  De meeste windturbines zijn ontworpen en gecertificeerd voor een levensduur van 20-25 jaar.
  Na deze periode worden ze doorgaans ontmanteld. Hoe doen we dat, en wat komt er logistiek bij kijken?
  Welke kansen en uitdagingen biedt dat voor de offshore windindustrie en wat betekent dit voor de havens?

  A.s. donderdag  zullen twee sprekers een online presentatie verzorgen over dit onderwerp:

  Erik Bertholet, Businessmanager bij Groningen Seaports, www.groningen-seaports.com/industries/offshore-wind/

  Sander van Helvoort,  Business Manager Wind & Renewables bij de logistieke dienstverlener Peterson, https://energylogistics.onepeterson.com/nl

  We gaan er een interessante en interactieve bijeenkomst van maken!

  Aanmelden is noodzakelijk, dat kan via deze link:
  https://attendee.gotowebinar.com/register/7721861772791478543

  Je ontvangt van ons vervolgens informatie hoe je kunt deelnemen aan het webinar.
  We hopen in september of oktober de echte bijeenkomsten weer te kunnen vervolgen, maar het is nog onduidelijk wat dan mogelijk is. In september weten we meer, dan zullen we jullie ook informeren over de certificering.

  Dit Webinar telt in ieder geval gewoon mee! Het streven blijft om de leergang in 2020 af te sluiten.

  Met vriendelijke groet,

   

  Stieneke Boerma (Noorderpoort) en Dirk Jan Hummel (NNOW)

 • do
  18
  jun
  2020
  Delfzijl, zeevaartschool

  Onderwerp: Eindafsluiting-certificaten-demonstraties
  Sprekers :Gerard Schepers

 • wo
  30
  sep
  2020
 • do
  22
  okt
  2020
  14:30Groningen Airport Eelde

  Supply Chain Meeting

  Donderdag 22 oktober - 10.00 uur tot 18.00 uur

  Groningen Airport Eelde

  Donderdag 22 oktober organiseren wij de kick-off van het OWIC-project gecombineerd met de NNOW Supply chain meeting op Groningen Airport in Eelde.
  Airport Groningen Eelde is lid van het NNOW en is een uitstekende locatie om Coronaproof iets te organiseren.
  In de Boeingzaal kunnen wij 60 deelnemers ontvangen en zal het event hybride te volgen zijn.

  Programma

  14.30 uur            Start Supply chain meeting

  17.00 uur            Borrel

  Kunnen jullie deze datum voor jezelf en de projectmedewerkers zoals benoemd in het plan, reserveren in de agenda?

  Definitieve agenda en uitnodiging volgt z.s.m.

 • wo
  18
  nov
  2020
  10:00Webinar

  Webinar

  Van 10.00- 11.00 uur starten we met een internationaal Webinar vanuit het project Inn2power over testfaciliteiten. Ditmaal is het onderwerp:
  Wave basins and Wave flumes:
  Drie internationale sprekers:

  • Coastal and ocean wave basin & multidirectional wave basin of FHR, UGent & KU Leuven (BE)
  • The large wave flume of the University of Hannover (Ludwig-Franzius-Institut) (DE)
  • The wave flume of Ocean Grazers & University of Groningen (NL)

  De drie sprekers nemen jullie mee door hun  test faciliteit en delen hun kennis. Het Webinar is gratis te volgen. Registratie is wel noodzakelijk en kan via deze link: register here for this free webinar!

 • wo
  18
  nov
  2020
  16:00Webinar

  Van 16.00 – 17.00 uur is alweer de negende aflevering van de Leergang Oriëntatie Offshore Wind, ditmaal wederom in een Webinar setting.
  Onderwerp: Onderhoud en beheer van Windmolenparken door Drones en helikopters

  Sprekers:
  John Troch, Managing director, DroneQ Aerial services
  Kees Jan van Engelenburg, Operations Manager Aviation, DHSS
  Gerard Schepers, TNO/Hanze, Lector Windenergie

  In een uur gaan we met de drie sprekers in op de mogelijkheden om met behulp van Drones/helicopters onderhouds vraagstukken bij offshore wind parken aan te vliegen. DroneQ is recent gestart met een nieuw project vanuit Den Helder; Maritime Logistics: Drone Delivery voor de Offshore Energy Oil, Gas & Wind, en zal tijdens het Webinar een toelichting geven.

  Registratie noodzakelijk. Registratie via de link: Registreer hier
  Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail met informatie over deelname aan dit Webinar.

 • wo
  16
  dec
  2020
  15:00Webinar

  Hierbij de link om het Webinar te volgen; http://www.diepzeekonijn.nl/live/NNOW-Webinar

   

  Het programma:

  15:00 uur: Welkomst woord vanuit het NNOW

  15.05 uur: Een terugblik op 10 jaar NNOW

  15.20 uur: Presentatie van Patrick Defilet / GeoPlus

  15.45 uur : Pitches van 2 nieuwe leden om zich voor te stellen aan de overige leden van het NNOW.
  Leden: Imbema en Nedcam

  16.00 uur : Afsluiting

  16.05 uur:  De Grote NNOW Pub quiz door Erik Bertholet en Sander van Helvoort

   De link voor de Grote NNOW Pub quiz: https://ahaslides.com/NNOW.
  Tijdens het Webinar zal verdere uitleg gegeven worden over de pub quiz.

  Let op !

  =Het belangrijk dat u voor de pub quiz twee schermen of een split screen heeft, zodat u tegelijk de livestream kunnen volgen en mee kunnen spelen met de pub quiz =

  Voor vragen kunt u contact op nemen met: adminsitratie@nnow.nl

   

 • wo
  10
  feb
  2021
  15:45Online

  Afsluitende bijeenkomst van de Leergang Oriëntatie Offshore Wind op woensdag 10 februari 2021, om 15.30 uur.

  Ook deze keer gaan we online, het is niet anders! Na een aantal interessante en ook gezellige ‘echte’ bijeenkomsten moesten we immers vanaf maart 2020 online verder.
  Met de bijeenkomsten en de Webinars hebben we geprobeerd jullie zoveel mogelijk te laten zien wat de sector te bieden heeft en wat het tot een aantrekkelijke branche maakt.
  Het was echt mooi dat ook de Webinars door zoveel mensen werden gevolgd.

  Op 10 februari sluiten we af met een korte terugblik en de uitreiking van de certificaten aan iedereen die 7 keer of meer aanwezig is geweest. Daarnaast nog een interessante presentatie
  over werken en redden op hoogte én een korte bijdrage van Gerard Schepers, ook aanwezig bij de start van de leergang,  over de toekomst van Offshore Wind.

  Programma:

  15.45 uur                          Welkom en korte terugblik

  16.00 uur                          Presentatie/interview met Derk Battjes,  eigenaar Rope Access Noord (https://ropeaccessnoord.nl/)

  16.15 uur                          Gerard Schepers, (Lector Windenergie Hanzehogeschool/TNO)

  16.30 uur                          Terugblik en uitreiking eerste certificaten (digitaal) door Nienke Homan (gedeputeerde provincie Groningen) en  Wim van de Pol (voorzitter College van Bestuur Noorderpoort)

  17.00 uur                          Einde bijeenkomst

   

  Aanmelding/registratie via: leergang@nnow.nl

  Na de aanmelding ontvang je een uitnodigingslink om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

   

  Tot slot: in april gaan we verder met een nieuwe serie bijeenkomsten over Offshore Wind. We houden jullie op de hoogte.

 • wo
  17
  mrt
  2021
  do
  18
  mrt
  2021
  Ostend, Belgium

  During the #BelgianOffshoreDays the  final event will take place. Alain Knol, member of Stichting NNOW will be presenting his experiences within this project.

  https://www.belgianoffshoredays.be/

 • wo
  07
  apr
  2021
  15:00Webinar

  Programma:
   15:00            Welkom door Sander van Helvoort, bestuurslid NNOW

  15:05            Project OWIC- Cable Repair & Test Centre in de Eemshaven

  15:15            Ronde tafel sessie met Laurens Pot van TKF en Tom Nooij van WIND.
                       Via chat mogelijkheid tot het stellen van vragen

  15:45            Pitches NNOW leden

  15:55            Afsluiting door Sander van Helvoort met de tafelgasten

  16:00            Einde

   

  Aanmelden via deze link.
  Na aanmelding volgt t.z.t. een mail met een link voor het volgen van het  Webinar.

   Bedrijven/leden die met innovatie rondom kabels bezig zijn nodigen we  van harte uit
  om een  pitch in te sturen.
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marleen Lenting via mlenting@nnow.nl.
  Uw pitch inzending mag u mailen naar administratie@nnow.nl
  De beste 3 pitches worden dan tijdens deze online sessie getoond.

 • di
  11
  mei
  2021
  15:30Webinar

  Zoals beloofd gaan we weer gewoon verder met het organiseren van leuke bijeenkomsten waar jullie wat aan hebben.

  Dit keer een hele sessie rondom het sterkst groeiende bedrijf in de offshore wind sector: TenneT
  Het bedrijf speelt een zeer belangrijke rol in de verbinding tussen windparken op zee en de gebruikers aan de wal.
  TenneT heeft de afgelopen jaren een gigantische groeispurt gehad en dat gaat de komende jaren gewoon door.

  In het Webinar van 11 mei komen twee medewerkers uit het veld (offshore & onshore) aan het woord, en gaat een HRM manager vertellen over de mogelijkheden om te werken bij het bedrijf.
  Leuk als jullie met grote aantallen weer aan deze bijeenkomst gaan meedoen.

  Hoe is het om te werken bij TenneT, beheerder van het hoogspanningsnet en aanjager van de energietransitie in Nederland ?
  Leer meer over TenneT en carrièremogelijkheden tijdens het Webinar op dinsdag 11 mei van 15.30 tot 16.30 uur

  Meld je aan via dit formulier.

 • wo
  26
  mei
  2021
 • wo
  02
  jun
  2021
 • wo
  06
  okt
  2021
  14:30FIbreMax, Bokkewiel 6, 8502 TX Joure

  Uitnodiging Deepdive 06-10-2021

  Aanmelden via deze link.

  Programma:

  14.30             Inloop met koffie/thee

  15:00            Welkom door Sander van Helvoort, bestuurslid NNOW

  15:05            Presentatie + rondleiding productie ruimte Fibre Max

  15:55            Afsluiting door Sander van Helvoort

  17:00             Einde, netwerkborrel

  Let op! Er is beperkte ruimte beschikbaar. Uw aanmelding is pas definitief nadat u een bevestiging  heeft gekregen.

  Woensdag 6 oktober 2021

  FibreMax, Bokkewiel 6, 8502 TX  te Joure

 • do
  14
  okt
  2021
  15:00Nijlicht, Eemshaven

 • wo
  08
  dec
  2021
  15:00nader te bepalen

  Programma volgt