Dit zijn de partners van NNOW

New Energy Coalition

New Energy Coalition is een netwerk- en kenniscoalitie die zich inzet voor een slimme en succesvolle overgang naar het duurzame energiesysteem van de toekomst. In Nederland en in de rest van de wereld. Wij verbinden partijen onderling.
Wij zien de energietransitie als een systeemtransformatie. Of het nu gaat om opwekking, opslag, distributie of de toepassing van energie, in onze zoektocht naar oplossingen beschouwen we de hele keten in samenhang.
Wij jagen gezamenlijke activiteiten aan en met onze organisatiekracht brengen we energieprojecten verder.

Adres: Nijenborgh 6, 9747 AG  GRONINGEN
Telefoon: +31 (0) 50 7890010
Email:
Website: http://www.newenergycoalition.org

NHN

Ontwikkelingsbedrijf NHN is in Noord-Holland Noord hét aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. We helpen ondernemers bij hun investeringen in de regio, we trekken nieuwe bedrijven aan door in te zetten op marketing en acquisitie en we dragen bij aan een verdere verbetering van het vestigingsklimaat. Daarbij leggen we de focus op de sterke sectoren in onze regio: (offshore) energie, agrifood en toerisme.

Adres: Bergerweg 200, 1817 MN Alkmaar
Telefoon: +31 (0) 72 5195774
Email: info@nhn.nl
Website: http://www.nhn.nl

NOM

De NOM, Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland is een onafhankelijke NV die middels financiering, acquisitie en aanjager van projecten, de noordelijke economie versterkt. Een onmisbaar station voor ondernemers die willen investeren. De NOM stimuleert bedrijvigheid en ontwikkeling van werkgelegenheid in Noord-Nederland. Het accent ligt hierbij op innovatieve ondernemingen met een regio-overschrijdende uitstraling.

Adres: Paterswoldseweg 810, 9700 AK Groningen
Telefoon: +31 (0) 50 521 44 44
Email: info@nom.nl
Website: http://www.nom.nl