Dit zijn de partners van NNOW

New Energy Coalition

New Energy Coalition is een netwerk- en kenniscoalitie die zich inzet voor een slimme en succesvolle overgang naar het duurzame energiesysteem van de toekomst. In Nederland en in de rest van de wereld. Wij verbinden partijen onderling.
Wij zien de energietransitie als een systeemtransformatie. Of het nu gaat om opwekking, opslag, distributie of de toepassing van energie, in onze zoektocht naar oplossingen beschouwen we de hele keten in samenhang.
Wij jagen gezamenlijke activiteiten aan en met onze organisatiekracht brengen we energieprojecten verder.

Adres: Nijenborgh 6, 9747 AG  GRONINGEN
Telefoon: +31 (0) 50 7890010
Email:
Website: http://www.newenergycoalition.org

NHN

NHN is ready to assist and support everyone who wishes to start a company, or invest in, or develop, businesses in Holland North. We want to attract economic activity to the region and to maintain the established industries. We introduce entrepreneurs, investors and government authorities to each other, with the intention of boosting the regional economy and employment. NHN participates, whenever necessary, in developments and companies that have all the ingredients for success. NHN works with local and Provincial authorities to create the most optimal climate for attracting businesses.

Adres: Comeniusstraat 10, 1800 AB Alkmaar
Telefoon: +31 (0) 72 5195774
Email: info@nhn.nl
Website: http://www.nhn.nl

NOM

De NOM, Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland is een onafhankelijke NV die middels financiering, acquisitie en aanjager van projecten, de noordelijke economie versterkt. Een onmisbaar station voor ondernemers die willen investeren. De NOM stimuleert bedrijvigheid en ontwikkeling van werkgelegenheid in Noord-Nederland. Het accent ligt hierbij op innovatieve ondernemingen met een regio-overschrijdende uitstraling.

Adres: Paterswoldseweg 810, 9700 AK Groningen
Telefoon: +31 (0) 50 521 44 44
Email: info@nom.nl
Website: http://www.nom.nl